EDIȚII LIMITATE

VINURI CU PERSONALITATE

LIMITED RELEASE

RAZA
Sauvignon Blanc

Un vin sec, răcoritor, tânăr și proaspăt, care are o mineralitate deosebit, arome și gusturi bine desăvârșite. Crocant, cu o aciditate bine conturată și note minerale, precum și cu o plăcută aromă de iarbă, acest vin este atrăgător, salin și ușor de savurat. Miezul de lămâie și notele de kiwi îi conferă suficientă amabilitate pentru a fi savurat și singur.


Cumpără RAZA Sauvignon Blanc


LIMITED RELEASE

ZORA
Merlot Rose

Un vin rose sec și revigorant, cu o nuanță discretă de roz somon, care completează perfect aromele sale de căpșuni și caise, precum și note florale de roze și salcâm. Merlot este un contribuitor incontestabil la marile vinuri roșii, dar poate fi folosit și pentru a face roze proaspete și fructate. În palat, formează un echilibru de prospețime și rotunjime.


Cumpără ZORA Merlot Rose


LIMITED RELEASE

ARCA
Chardonnay Barrique

Când un vin este lăsat să se maturizeze în butoi, se creează ceva complet nou, vinul se armonizează cu lemnul. Acest vin unic oferă o experiență inconfundabilă. Acest vin alb își contureaz dungile în pahar ca aurul lichid. Căptușind întreaga gură, Chardonnay-ul cu fructe tropicale (ananas și mango în special) dezvăluie fațete după fațete. Turmeric? Cu siguranță! Banană? De ce nu! 


Cumpără ARCA Chardonnay Barrique

LIMITED RELEASE

AZAR
Saperavi

Creat exclusiv din struguri Saperavi, din cea mai veche regiune viticolă din lume, acest vin roșu rubiniu creează o experiență senzorială de nedefinit în cuvinte. Este intens dar vivace, echilibrat dar surprinzător. Ceea ce face ca vinul să fie atât de bun este aroma sa moale, dar plină. Aromele de cireșe, fructe de pădure, minerale sărate și o nuanță pământie pot fi recunoscute atunci când gustați acest vin. În plus, conține taninuri puternice care se armonizează perfect cu structura.


Cumpără AZAR Saperavi

 


COLABORĂRI

EȘTI REVÂNZĂTOR?


Ne place să cunoaștem oameni noi, cu aceleași pasiuni, și ne dorim să creăm legături stabile pentru a ne putea dezvolta împreună.


CONTACTEAZĂ-NE