CÂTEVA DETALII DESPRE

 VIZIUNEA NOASTRĂ

Fiecare vin are caracterul său individual. Definit de origine, cultivat de mâini atente. Numai ca urmare a interacțiunii orchestrate între climă, sol, viță de vie și manopera fină, strugurii își dezvăluie întregul potențial. Cele mai bune vinuri sunt create în cele mai bune condiții.

Unul dintre obiectivele noastre principale este să lăsăm ciorchinii pe viță de vie cât mai mult timp posibil. Cu cât este expus mai mult timp la vânt și la intemperii, cu atât mai mult timp vița de vie poate acumula nutrienți, se poate coace și poate dobândi caracterul recoltei pe care o va reflecta în cele din urmă. La noi, vinul este "făcut" în podgorie.

 


Ne asigurăm că fiecare plantă este tratată în mod individual. Aceasta este o adevărată provocare pentru noi, deoarece tăierea și tratarea individuală a vițelor noastre necesită mult mai mult timp. În plus, este nevoie de cunoștințe vaste și de experiență în rândul celor care efectuează fiecare acțiune și proces de dezvoltare.

Multe mâini trebuie să facă o muncă intensă, cu multă grijă, convingere și experiență, până când strugurii ajung la punctul de maturitate pe care îl solicităm ca bază pentru a produce vinuri coapte, convingătoare și, în cele din urmă, oneste. De asemenea, petrecem mult timp hotărând nu dacă, ci când ar trebui să facem anumite lucruri, pentru a corda atenția necesară fiecărui soi de strugure și fiecărei vii.

AM ALES CU SUFLETUL

ACESTE SOIURI

Sauvignon Blanc

Sauvignon blanc este un soi de struguri cu coajă verde, originar din orașul Bordeaux din Franța.

Cel mai probabil, acest strugure își trage numele de la cuvintele franceze sauvage și blanc, datorită originilor sale timpurii ca strugure indigen din sud-vestul Franței. Este posibil să fie un descendent al soiului Savagnin.

Merlot

Merlot este un soi de struguri de vin de culoare albastru închis, care este folosit atât ca strugure de amestec, cât și pentru vinuri de soi.

Se crede că numele Merlot este un diminutiv al lui merle, numele francez al mierlei, probabil o referire la culoarea strugurilor. Noi am ales să facem un vin rose din acest soi.

Chardonnay

Chardonnay este un soi de struguri cu coajă verde, utilizat la producerea vinului alb.

Soiul este originar din regiunea viticolă Burgundia din estul Franței, dar în prezent este cultivat oriunde se produce vin, din Anglia până în Noua Zeelandă.

Saperavi

Saperavi este un soi de strugure indigen din Georgia, o țară deseori numită "locul de naștere al vinului".

Cunoscut pentru culoarea sa profundă și taninurile sale robuste, Saperavi produce vinuri roșii corpolente și consistente, care și-au făcut un nume pe scena mondială a vinului.

COLABORĂRI

EȘTI REVÂNZĂTOR?


Ne place să cunoaștem oameni noi, cu aceleași pasiuni, și ne dorim să creăm legături stabile pentru a ne putea dezvolta împreună.


CONTACTEAZĂ-NE